Over ons

NIEUW!!!  Vanaf 2015 kunnen onze kuurgasten de vergoeding van de ziektekostenverzekering (Delta Lloyd, en Ohra) waar ze volgens hun polis recht op hebben door Reuma Kuurreizen bij de verzekering laten declareren. Zij hoeven verzekerde bedrag dan niet te betalen, alleen het restantbedrag.

Vanaf 2009 organiseren wij voor Nederlandse reumapatiënten geheel verzorgde kuurreizen naar Montenegro, Tenerife, Turkije en Hongarije, landen met een eeuwenoude kuurtraditie. De kuurreizen bieden u conditieverbetering en verlichting van pijn. Door jarenlange kennis en ervaring bieden wij mensen met reuma een heuse weldaad en een vakantie die zij niet snel zullen vergeten; u keert als herboren terug! Veel van onze deelnemers voelen zich maanden later nog steeds erg goed van de kuurvakantie.

Wij bieden u een betrokken begeleiding met professionele medische zorg en overnachtingen in goede gespecialiseerde hotels met eigen kuurklinieken. Groepen vanaf tien personen hebben Nederlandstalige begeleiding.

Wij werken met vakkundig medisch personeel. Samen met een deskundige kuurarts wordt een kuurprogramma met u opgesteld. Aan de hand daarvan wordt uw keuze bepaald voor bijvoorbeeld thermale of minerale bronnen, zuivere lucht of geneeskrachtige modder.

Wij adviseren u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden tot vergoeding van onze kuurvakantie. Informeer voor een verwijzing voor een kuurvakantie bij uw reumatoloog.

Voor nadere informatie kunt u ons altijd bellen: 0570-750 902 of 06 – 28 18 93 65.