Hunguest hotel Béke

Hongarije (hajdúszoboszlo)
Description

 

 

Dit moderne 4 sterrenhotel in Hajdúszoboszló beschikt over een grote spa met een binnenzwembad, een sauna en een fitnessruimte. De kamers van het Hunguest Hotel Béke zijn voorzien van een balkon en gratis wifi.

In het ruime restaurant met airconditioning worden dagelijks Hongaarse en internationale à-la-cartegerechten geserveerd. Ook speciale dieetwensen kunnen worden verzorgd. Op het terras kunt u genieten van een drankje van de bar.

De kamers hebben een zonnige inrichting en zijn voorzien van een flatscreen-tv en een minibar. De eigen badkamer is uitgerust met badjassen en gratis toiletartikelen.

Andere faciliteiten van dit hotel zijn onder meer een buitenzwembad, een leuk zwembad voor kinderen, een Xbox in de lobby, een speelkamer en een speeltuin voor de kinderen, en de sauna-wereld met infraroodsauna, aromakamer en houten openluchtsauna.

Weer

  • HAJDÚSZOBOSZLÓ Het Weer

    !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=’https://weatherwidget.io/js/widget.min.js’;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,’script’,’weatherwidget-io-js’);

× Hoe kan ik je helpen?