12 dagen2 weken3 weken7 dagen

Danubius Grand Hotel Margitsziget

Het Danubius Grand Hotel Margitsziget werd gebouwd in 1973, op het weelderig groene en rustige eiland Margarite in het centrum van Boedapest. Het heeft een grote wellnessruimte, waar u terecht kunt voor heerlijke behandelingen.

Een verwarmde ondergrondse gang verbindt het hotel met het nabijgelegen sparesort Danubius Margitsziget, waar u een van de beste medische spa’s van Europa vindt.

U kunt er genieten van verschillende sauna’s en schoonheidsbehandelingen, een hot tub en 2 zwembaden. Op de diagnostische afdeling kunt u terecht voor diverse therapeutische behandelingen. Gasten hebben gratis toegang tot het wellnesscentrum.

Het elegante Széchenyi Restaurant biedt verfijnde gerechten en een prachtig uitzicht op het park. Gasten kunnen ’s ochtends genieten van gratis koffie en een croissant. Verder worden er internationale gerechten, Hongaarse schotels en dieetmaaltijden geserveerd, met daarbij een uitgebreide selectie van de beste Hongaarse wijnen. In de zomer kunt u buiten op het terras en in de tuin dineren. ’s Avonds zorgt een zigeunerorkest voor amusement.

De klassiek ingerichte kamers van het Danubius Grand Hotel Margitsziget kijken uit op de Donau of op het schitterende park. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning en een minibar.

Het eiland strekt zich uit over 4 km en bestaat uit een beschermd, lommerrijk, botanisch park met oude bomen, een Japanse tuin, een rozentuin en een amfitheater in de buitenlucht. Het wordt doorkruist door verschillende hardloop- en wandelpaden. U kunt er fietsen, paarden, trapautootjes en elektrische buggy’s huren. Het Danubius Grand Hotel Margitsziget ligt op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Boedapest.

13. Angyalföld – Margitsziget is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in kuuroorden, warmwaterbronnen en monumenten.