12 dagen2 weken3 weken7 dagen

Danubius Health Spa Resort Aqua

Het Danubius Health Spa Resort Aqua All Inclusive is gevestigd in het centrum van Hévíz, op slechts 500 meter van het thermale meer, en beschikt over een gezondheidscentrum en een grote spa. U kunt overal gratis gebruikmaken van WiFi.

Alle kamers van het Danubius Health Spa Resort Aqua All Inclusive hebben een eigen balkon, satelliet-tv en gratis badjassen.

Er is ook een wellnesscentrum met thermale watertherapie, lichttherapie en mechanotherapie.

De spa is uitgerust met thermaalbaden, binnen- en buitenzwembaden, verschillende sauna’s, een solarium en een zonneterras. In het schoonheidscentrum kunt u terecht voor massages, een bezoekje brengen aan de kapper, of genieten van een pedicure of manicure. U kunt tevens yoga- en aquarobiclessen volgen en advies vragen aan de personal trainers in de fitnessruimte.

Het restaurant serveert internationale en Hongaarse gerechten en heeft een zomerterras. In de lobbybar en het café met terras kunt u genieten van diverse drankjes.

De all-inclusive catering omvat een ontbijtbuffet tot 10:00 uur, een continentaal ontbijt tot 11:00 uur, kruidenthee en fruit in het spagedeelte, een lunchbuffet, ’s middags thee met gebak en een dinerbuffet. Naast frisdranken worden er bij het diner ook huiswijnen en bier van het vat geschonken.