12 dagen2 weken3 weken7 dagen

Korel Thermal Resort & Clinic SPA

Het luxe Korel Thermaal Resort ligt op 10 km van het centrum van Afyon. Dit hotel heeft gratis WiFi en vele spafaciliteiten met thermaal water. Het hotel beschikt over kamers met airconditioning en een lcd-tv met satellietontvangst.
Alle kamers van Korel Thermaal zijn voorzien van een minibar, een zithoek en een een eigen badkamer met toiletartikelen en een haardroger.
Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd. Het 2 restaurants verzorgen lokale en internationale gerechten, evenals vleesspecialiteiten. Geniet van verfrissende drankjes en gebak in de cafés .
De spafaciliteiten omvatten een Turks bad, een Finse sauna, en thermale baden met warm en koud water. Daarnaast kunt u ontspannen in  stoomruimte met aromatherapie. Het hotel is uitgerust met een fitnessruimte en massagekamers.
Korel Thermaal bevindt zich op 11 km van het busstation van Afyon. Er is gratis openbare parkeergelegenheid bij het hotel
In de thermale spa van Korel Thermaal het kunt u uw welzijn verbeteren. U kunt heerlijk ontspannen in de luxe hamam, de sauna of het bubbelbad. In het volledig uitgeruste fitnesscentrum kunt u uw conditie op peil brengen. Zwemmen is ook mogelijk in het binnen- en buitenzwembad.
AANDOENINGEN
Inflammatoire reumatische aandoeningen (reumatoïde artritis, ziekte van Bechterew, psoriasis artritis, collageen weefsel ziekten).
Degeneratieve gewrichtsziekte (artrose)
Reumatische spier- en weke delen aandoeningen (fibromyalgie, periartritis, tendinitis, bursitis, epicondylitis).
Lage rug- en nekpijn en hernia.
Bot- en stofwisselingsziekten (osteoporose, ziekte van Paget, jicht).
Orthopedische en neurologische revalidatie (breuken, verlamming, MS, CP, Parkinson). Sportblessures en revalidatie
Morele motivatie en oefenprogramma’s voor teams
Geriatrische revalidatieprogramma’s
BEHANDELINGEN
Kinesitherapie. Elektrotherapie. Actinotherapie. Balneotherapie. . Hydrotherapie. Massage.
De behandelingen worden op advies van de arts gegeven in overleg met u.
De kuurarts heeft dagelijks spreekuur op de behandeldagen.