Kuuroord vakantie

Kuuroord vakantie voorbeeld

Hebt u wel eens het verlangen om het Nederlandse klimaat te ontvluchten? Even tijdelijk opladen tijdens een kuuroord vakantie, om vervolgens met nieuwe energie terug te keren naar het dagelijks leven in Nederland? Zoiets klinkt als muziek in de oren voor reumapatiënten, maar vaak als onbereikbare wens. Met Reuma Kuur Reizen is er meer mogelijk dan u denkt! Wij bieden kuuroord vakanties aan die voldoen aan uw wensen: kies uw favoriete locatie, behandelingen en bepaal zelf of u in een groep wilt reizen of liever alleen.

Kuuroord vakantie in Montenegro, Tenerife, Turkije of Hongarije

Onze kuuroord vakanties kunnen volledig worden afgestemd op uw wensen. Wij organiseren reizen naar verschillende locaties: Montenegro, Tenerife, Turkije en Hongarije. In samenwerking met een deskundig kuurarts kunnen we voor u het ideale kuurprogramma opstellen, zodat u met vernieuwde energie terugkeert naar Nederland. Dat kuuroorden een positieve invloed hebben op de gezondheid van reumapatiënten is bekend. Ze verlichten de pijnklachten en verbeteren de conditie van het lichaam. Dit effect houdt soms tot wel maanden aan, waardoor het dagelijks leven ook in Nederland makkelijker zal verlopen voor de reumapatiënt. Een kuuroord vakantie kan zo een fijne manier zijn om even op te laden in een prettige, gezonde omgeving. In het kuuroord kunt u gebruikmaken van bijvoorbeeld thermale of minerale bronnen, geneeskrachtige modder of zuivere lucht. Welke van deze behandeling het beste aansluit bij uw eigen lichaam en persoonlijke voorkeur kunnen wij samen met u uitvinden en bepalen. Zo kunt u ook kiezen om met een groep te reizen, of juist alleen. In beide gevallen bent u voorzien van deskundige begeleiding en gespecialiseerde hotels, die beschikken over eigen kuurklinieken.

Hotel voorbeeld Kuuroord intern zwembad voorbeeld Kuuroord behandeling voorbeeld

In sommige gevallen is het mogelijk om de kosten van een kuuroord vakantie te declareren bij de zorgverzekering. Zij zullen dan (een deel van) de kosten voor u betalen, waardoor er voor u hooguit een restbedrag overblijft. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekering om de mogelijkheden te bekijken. Een reumatoloog kan u ook doorverwijzen voor een kuuroord vakantie, als deze dit effectief acht.

Inschrijven via de website

Bezoek onze website om snel en gemakkelijk een kuuroord vakantie te boeken. Binnen enkele minuten kunt u een volledig verzorgde reis regelen en de details van uw reis bekijken. Indien nodig helpen wij u ook graag bij het aanvragen van een visum. Houd de website in de gaten voor actuele aanbiedingen voor reizen in het voorjaar of najaar.