Kuuroord vakantie

Kuuroord vakantie voorbeeld

Het is niet ondenkbaar dat u als reumapatiënt soms verlangt naar een exotische bestemming. Het is bekend dat het klimaat veel invloed heeft op de gesteldheid van reumapatiënten, en ons Nederlandse klimaat is hiervoor niet ideaal. Het weer is te wisselvallig en het is er vaak te vochtig, wat een negatieve uitwerking heeft op de pijnklachten. Een kuuroord vakantie naar een warmer land wordt dan ook vaak ervaren als een (tijdelijke) verbetering van de gezondheid.

Met behulp van Reumakuurreizen komt uw kuuroord vakantie dichterbij dan ooit! Bij ons is het boeken van een vakantie gemakkelijk, eenvoudig en voordelig.

Kuuroord vakantie op maat

Wij bieden reizen aan naar Tenerife, Turkije, Montenegro en Hongarije. Dit zijn landen met een eeuwenoude kuurtraditie waar nog steeds specialisten op dit gebied zitten. In de gespecialiseerde hotels vindt u de kuurklinieken en tal van mogelijkheden voor verschillende behandelingen: thermale en minerale baden, gezichtsbehandelingen, massages en ga zo maar door. Om de meest ideale behandeling voor u samen te stellen plannen we eerst een gesprek met onze kuurarts. Deze brengt in kaart wat uw klachten zijn en welke behandelingen raadzaam zijn om deze klachten zoveel mogelijk te verminderen. Ons doel is om u de kans te geven om op te laden tijdens uw kuuroord vakantie, zodat u met hernieuwde energie terugkeert naar Nederland. Ervaring van uw voorgangers is dat dit effect vaak tot maanden na de reis standhoudt en een duidelijke verbetering geeft in de lichamelijke conditie.

 

Hotel voorbeeld Kuuroord intern zwembad voorbeeld Kuuroord behandeling voorbeeld

 

Bekijk nu de mogelijkheden voor een kuuroord vakantie. Tijdens de voorjaars- en najaarsaanbiedingen bieden wij onze reizen aan tegen een nog scherper tarief. Op de website vindt u details over deze speciale aanbiedingen en meer informatie over de bestemmingen. Al onze hotels hebben een aantrekkelijke ligging en beschikken over deskundig medisch personeel. Op deze manier zorgen we dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw kuuroord vakantie.

Zorgverzekering

Steeds meer mensen raken overtuigd van het positieve effect dat een kuuroord vakantie kan hebben op reumapatiënten. Hierdoor is het mogelijk om bij sommige zorgverzekeringen uw reis (deels) te laten vergoeden. In dat geval zullen wij de kosten declareren bij uw zorgverzekering en betaalt u hooguit het restbedrag.

Meer voordeel met uw vakantie. Geniet van uw leven, ook met reuma. Een vakantie waar u langer van geniet dan alleen de duur ervan. Ontspannen op een therapeutische wijze, zodat u ook na de vakantie zult genieten van de verlichtende werking.

Vragen? Neemt u gerust contact op.