Kuurreizen

Verlangt u naar de parelwitte stranden van Tenerife? Of de cultuur van Hongarije beleven op uw eigen tempo en volledig naar uw wensen? Even weg uit het wisselvallige Nederland en je onderdompelen in de luxe van geheel verzorgde kuurreizen. Voor reumapatiënten betekent dit tevens: even uw lichaam verwennen en laten herstellen, om met hernieuwde energie terug te keren naar Nederland. Onze kuurreizen hebben al vele reumapatiënten duidelijk verlichting gegeven, die ook de maanden na de reis nog aanhoudt!

Kuurreizen voor reumapatiënten

Wij richten ons op de doelgroep reumapatiënten en bieden hiervoor interessante kuurreizen aan. Door uzelf te verwennen met een kuurreis naar één van onze bestemmingen zult u ervaren dat dit een positief effect heeft op uw gezondheid. Onze reizen zijn volledig verzorgd en dusdanig ingericht dat pijnklachten verlicht zullen worden en de lichamelijke conditie tevens zal verbeteren. Dit alles geeft uw lichaam de kans om bij te komen van het wisselvallige, soms vochtige klimaat in Nederland, dat niet ideaal is voor reumapatiënten. Wij verzorgen reizen naar Tenerife, Montenegro, Turkije en Hongarije en beschikken daar over gespecialiseerde hotels met eigen kuurklinieken. Met behulp van een kuurarts wordt gekeken bij welk programma u het meeste baat zult hebben; geen mens is hetzelfde immers! Hier kunt u bespreken of u bijvoorbeeld gebruik wil maken van thermale bronnen, geneeskrachtige modder of zuivere lucht. Er is altijd medisch personeel aanwezig tijdens onze kuurreizen, en indien u met een groep van 10 personen of meer reist, beschikt u ook over Nederlandstalige begeleiding.

 

 

Inmiddels zien veel zorgverzekeringen de voordelen van onze reizen en zijn ze bereid om de kosten van deze reizen (deels) te vergoeden. Op deze manier is het voor u wellicht mogelijk om onze kuurreizen te gebruiken om een of meerdere keren per jaar te herstellen van uw reumaklachten. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit te bespreken met uw reumatoloog of arts. Neem contact op met uw eigen zorgverzekering om te informeren naar de mogelijkheden.

Inschrijven

We helpen u graag op weg om snel en eenvoudig uw reis te boeken. Op onze website vindt u een overzicht van onze bestemmingen en kunt u tevens inschrijven voor één van onze reizen. Kies of u wilt reizen in een groep of liever individueel, vanaf welk vliegveld u wilt vertrekken en van welk arrangement u gebruik wilt maken. Indien gewenst helpen wij u zelfs bij het voorbereiden van uw reis door het aanvragen van een visum! Schrijf u nu in voor onze kuurreizen!