Reuma kuurreizen

Reumakuur behandeling

Reuma, een vreselijke aandoening waar u toch mee moet leren leven. Waarom dan zou u genoegen nemen met minder? Ook als er sprake is van reuma kunt u ten volste genieten van het leven. Met voldoende keuze aan kuurreizen kunt u twee vliegen in één klap slaan. Langdurige verlichting en gelijktijdig genieten van een zonnige vakantiebestemming.

Net als met een ‘gewone’ vakantie wilt u natuurlijk alle keuze hebben in uw bestemming. Dan bent u bij Reumakuurreizen aan het juiste adres.

Reuma kuurreizen, wat houdt dat eigenlijk in? Bij ons kunt u heerlijk genieten van exotische plaatsen. De cultuur ervaren, genieten van de omgeving en bijvoorbeeld heerlijk eten. De keuze voor een van onze reuma kuurreizen geeft u echter een nog veel groter voordeel, een waar u ook na de vakantie nog lang van zult genieten.

Wat zijn reuma kuurreizen?

Onze deskundige kuurarts zal samen met u een geschikt behandelplan opstellen. Op deze manier bent u verzekerd van een vakantie die volledig aan u is aangepast. Iedere persoon heeft namelijk andere wensen en prioriteiten. Door uw vakantie zo ideaal mogelijk af te stellen op uw persoonlijke situatie en gezondheid hopen we het beste effect te bereiken en u gezondheid (tijdelijk) te verbeteren. U kunt tijdens onze reizen gebruikmaken van de gespecialiseerde kuurklinieken en verschillende behandelingen, zoals thermale bronnen, geneeskrachtige modder en zuivere lucht.

De ervaring met onze reuma kuurreizen is veelal positief en vele reumapatiënten gingen u al voor bij het boeken van onze reizen. Zij ervaren vaak verlichting van de pijnklachten en een verbeterde lichamelijke conditie. Dit effect werkt vaak nog maanden na de vakantie door en vergemakkelijkt uw dagelijks leven. Ook de zorgverzekeraars raken overtuigd van onze behandelingen, en sommigen zijn inmiddels bereid om onze reuma kuurreizen (deels) te vergoeden. Het loont dan ook om een doorverwijzing van uw reumatoloog te vragen en contact op te nemen met uw zorgverzekering voor de mogelijkheden.

Aangepast aan uw wensen

Het is voor reumapatiënten, meer dan voor veel andere mensen, belangrijk dat u kunt reizen op uw eigen tempo en volgens uw eigen wensen. Daarom heeft u bij onze reuma kuurreizen keuze in al deze aspecten. Reist u met een groep of liever individueel? Wilt u een korte reis van een week maken of verblijft u liever 3 weken? Halfpension of juist all inclusive? U hebt overal inspraak in en stelt zo de reis samen die volledig aan uw wensen voldoet!

 

Rug en spieren behandeling Relaxatie behandeling Behandeling voorbeeld

 

Wij stemmen onze reizen af op de persoon en werken nauw samen met een deskundig arts om de meest geschikte kuurbehandeling te bepalen. Hierbij is uw persoonlijke situatie en gezondheid het belangrijkst. Elk lichaam reageert anders en heeft baat bij verschillende behandelingen binnen onze kuuroorden. Door de behandelingen af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en behoeften beleeft u een zorgeloze vakantie, waarvan u als herboren terug zult keren. 

Meer informatie? 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wees welkom om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie en de mogelijkheden. Via de website kunt u gemakkelijk en snel een reis boeken en bent u verzekerd van een ontspannen vakantie!