GastenboekVelden met een * zijn verplicht.

Plaatst u gerust uw mening over uw reiservaring of deze website, daar leren wij van!

Anti-spam: *
 

Rie Krop

De stoute schoenen aangetrokken en met deze organisatie een reis naar Turkije geboekt. Omdat ik het op de site niet kon vinden maar even gebeld. Eigenkijk alles is mogelijk bij Metin. Voor 17 dagen in mei 2022 in hotel Altin Yunus verbleven. Nog voor mijn vertrek bleek de hulpvaardigheid van de reisleider Metin grenzeloos. Goede prijs, werd opgehaald en er stond om 12 uur s'nachts nog een maaltijd op me te wachten. De volgende dag een rondleiding door het hotel en de omgeving. Ook de dagen er na alle hulp ontvangen en een zeer gezellige tijd gehad. Het hotel is geweldig, de baden heilzaam en de massages top! Het strand is op 5 minuten lopen waar ook de bediening zeer goed is. Eigenlijk wordt aan alle behoeften voldaan.
Ik kwam als herboren weer terug in Nederland. Nog nooit eerder heb ik zo'n goede reisleider ontmoet!
Ik zal ook zeer zeker de komende reizen bij deze organisatie boeken.
Mijn speciale dank aan Metin en Andrea. Tot gauw. Rie

C.M. Breet

Hallo,
Ik zou graag jullie ervaringen willen lezen wat betreft dit kuuroord.
Zou graag deze optie willen proberen omdat de pijn die ik ervaart erg heftig is.
( Palindroomreuma & Fibromyalgie)
Groetjes Claudia.

Bert van den Berg

Beste Metin
Bedankt voor het goed organiseren van de kuurreis naar Tenerife
Alles was weer tot in de puntjes geregeld door jou
Gr Bert

Reumakuur ReizenMirjam

Hoi Metin
Voor de 3 x al weer meegeweest op Kuur in Cesme
Prima verzorgt, je zorgt goed voor ons, je regelt alles goed, het was weer al vanouds,

Bedankt Metin tot in sept Grt van Mirjam en Truus.

Reumakuur ReizenNancy

Hallo Metin,ben voor het eerst meegeweest naar Cesme,ik moet zeggen,het kuren is erg bevallen,alles was heel goed geregeld,en jij bent een fantastische man,die erg goed voor zijn gasten zorgt.Je bent een topper!!!!! groetjes Nancy(altin yunes)

Reumakuur ReizenLeon

Hoi Metin

De 1 ste x met jou meegegaan op Kuurreis,
In 1 woord Gweldig, Prima georganiseerd,
Fijn hotel en t allerbelangrijkste ik voel me beter
en heb minder pijn, en daar is het toch om te doen.
Maria en Truus zijn ook heel tevreden dus we gaan in sept
weer met je terug.

Bedankt Lieve Grt Mirjam, Maria en Truus.

Reumakuur ReizenYvonne Brouwers

Beste Metin,
ik heb net 2 goede kuurweken doorgebracht in Altin Yunus inCesme.
ik ben heel tevreden, er op de luchthaven van Izmir werd ik opgewacht, mijn koffer werd naar de taxi gebracht en in het hotel wachte een lekkere schotel op me. Heel goed verzorgd allemaal. Het hotel was top, het personeel zeer vriendelijk, de massages erg goed en na een week merkte ik al effect van de thermaal baden. En dan nog 2 leuke dorpen in de buurt voor als je er toch even tussenuit wilde….ik ben volgend jaar weer van de partij!
hartelijk dank voor de goede verzorging,
groet, Yvonne

Reumakuur ReizenYvonne

Metin,

Ik had je beloofd om in het gastenboek iets te schrijven. Ik was voor het eerst met jou organisatie mee. In het begin had ik zo mijn twijfels maar achteraf was dat absoluut niet nodig geweest. Het was gewoon top van het begin tot het einde. Ik heb het als zeer goed ervaren en alles was perfect geregeld van het begin tot einde. Het hotel met het heerlijke eten, het uitzicht van de kamer, de behandelingen en voor al het thermaal water was voor mij heerlijk. Een hele ervaring weer rijker. Een heel klein puntje van kritiek. Het kan allemaal wel schoner, zeker beneden. Het is geen reden om niet terug te gaan integendeel ik wil graag weer terug. Maar doe hier iets mee. Het is heel belangrijk
voor een kuuroord dat alles klopt. Metin bedankt voor alles voor wat je gedaan hebt in een woord TOP. Ik hoop volgend jaar weer mee te gaan.

Lieve groet Yvonne.

Reumakuur ReizenInez

Metin abi,

Voor de vierde keer alweer dit jaar en wederom fantastisch geregeld. Blij met mijn nieuwe “huis”! Ook de behandelingen weer goed én doeltreffend, het thermaal blijft wonder-water op zich, de mensen blijven lief, verzorgend en warm…

Yakında görüsürüz, Inez

Reumakuur ReizenAnna

Afgelopen mei heb ik mogen genieten van een kuurreis in het Altin Yunus Hotel. De heerlijke massages, modderpakkingen, aromabaden en het warme thermaal water staan zowiezo garant voor een relaxed en soepeler lichaam. Daarnaast dragen het zonnetje, het lekkere eten, het fantastische uitzicht, de mooie kamer, de goede service en het vriendelijke personeel ook bij aan ‘het algeheel gevoel van welbevinden’.
Maar vooral de bezielende begeleiding van Metin maakte deze kuurreis tot een bijzondere ervaring. Het ontvangst op het vliegveld, flesjes (koel) water in de bus, vlotte incheck hotel, en tot mijn grote verrassing (…en vreugde..;-) een bord met heerlijke hapjes op de kamer (om 3.00 u!).
Ook liet Metin zeer regelmatig zijn gezicht zien en informeerde dan of alles oké was. Bij eventuele vragen zorgde hij voor een passsende oplossing.
Kortom Metin, hartelijk dank voor jouw goede zorgen en tot de volgende keer!

Görüsürüz,

Anna

Reumakuur ReizenAnnemieke Derks

In mei was ik 2 weken in het Altin Yunus Hotel te gast en dat heeft me echt goed gedaan.
Hartelijk dank aan jou, Metin, voor de uitstekende, attente begeleiding.
Ik heb genoten van goede service in het hotel, heerlijke pakkingen en massages, fantastisch thermaal water,sauna en hammam, zonnig zwembad, helder zeewater, ligbedden op het strand, mooie kamer, schitterend uitzicht, voortreffelijk eten, vriendelijk personeel .
Fijn dat er vanuit het hotel naast activiteiten met de groep ook mogelijkheden en suggesties waren om individueel of in een kleiner gezelschap iets te ondernemen. Frans, nog bedankt voor je rondleiding in Efese! Dank ook aan Marina.
Tot ziens, met hartelijke groet, annemieke derks

Reumakuur ReizenLeyla

ik en mijn moeder zijn net terug van haar kuurreis in Cesme, olv KMR, Metin. Alles ging naar wens en we hebben het erg leuk gehad! bedankt Metin, je bent een duizendpoot, helpt iedereen en denkt ook aan details, zoals koud gerecht en water op de kamer bij aankomst, zelfs midden in de nacht. Bij jou kun je voor alles terecht, zelf telefoonkaarten koop je! En ook hoef je niet bang te zijn om naar het ziekenhuis te gaan mocht er iets gebeuren, want jij gaat altijd mee.
Ga zo door en hopenlijk tot volgend jaar.

Reumakuur ReizenAmanda

Ik ben net een week terug van een 2 weekse kuurreis in hotel Altin Yunus, Cesme, Turkije.
Ik heb deze reis samen met mijn moeder gemaakt, ik ben meegegaan als haar begeleider.
We hebben ontzettend genoten. Metin is een fantastische reisleider en gastheer. Zijn begeleiding was fantastisch, elke dag kwam hij informeren of alles naar wens was.
De reis was tot in de puntjes verzorgd, van vertrek tot aan thuiskomst was alles goed geregeld.

Wat mij betreft gaan we volgend jaar weer!

Metin,
Dank je wel!

Amanda & Jo

Reumakuur ReizenNicole

Beste Metin,

Altijd sta je klaar voor de mensen en verzorg en begeleid je de reis van begin tot eind tot in de puntjes!
Ga zo door en tot ziens weer in Cesme as mei!

Hartelijke Groeten Nicole.

Reumakuur ReizenCanan Pester

Hoi Metin Abi,

ik voel me vereerd om in deze gastenboek terecht ben gekomen.
voor het eerst mijn kuurreis gehad en wel 3 weken lang en wel in Cesme Altin Yunus, wat kon er nog eigenlijk mis gaan 🙂
ik was erg onder de indruk van alle positieve berichten en dat werd tevens ook mijn reden om bij jou aan te melden. Alles was van top tot teen zo goed geregeld dat ik eigenlijk helemaal niets hoefde te doen, alleen inpakken en genieten van de kuurreis. En dankzij deze kuur heb ik ook nog eens mensen ontmoet die ik hartsvrienden kan noemen. Met name Inez en Goygun. Ik wil ze via hier nogmaals bedanken voor alles wat ze voor mij hebben gedaan, en wat ze voor mij betekenen: kan ik niet eens beschrijven, zo mooi voelt het.
De eerste dag al stond ik met een persoonlijke probleem die niets met het kuurreis te maken had en toch stond jij al gelijk voor me klaar om alles zo snel mogelijk op te lossen, je hebt heen en weer gerend voor mij.
Metin Abi, nogmaals duizend maal bedankt (ook namens Erkan) voor alles wat je voor mij hebt gedaan en dat je alles zo mooi en goed hebt geregeld.

Hopelijk tot de volgende kuur.
Heel veel Groetjes

Canan Pester

Reumakuur ReizenMarcel Bremer

ontdekte bij toeval deze site veel loftuiggingen voor Metin wat heb ik er nog aan toe te voegen niets , Metin je bent gewoon een kanjer heb je het al eens eerder gezegd ,je bent ook een cronisch zieke laat je niet te veel gebruiken , maar afgelopen najaar nam je gelukkig al een stapje terug .
Als alles goed gaat ga ik nu in November hoop dat je er dan weer bent met al je goede zorgen , groetjes voor je vrouw en kinderen tot November hoop ik Marcel Bremer

Reumakuur ReizenMetin

Kuurgasten bedankt!

Nu even een paar woorden van mij. Al jullie enthousiaste warme bedankjes op de site, ik word er verlegen van. Nu neem ik het woord om jullie van harte te bedanken; de kuurgasten en de begeleiders van KMR.
Mede dankzij jullie zijn de kuren van 2011 succesvol verlopen. Al met al hebben 150 mensen tot hun volle tevredenheid met Reumakuur Reizen gekuurd het afgelopen jaar.

Ik doe dit werk als begeleider van het reisbureau met ontzettend veel plezier en dat komt ook door de humorvolle ongedwongen sfeer die wij met elkaar hebben. Dan bereik je samen veel. De goede onderlinge sfeer met de kuurgasten en de begeleiders van KMR is hierin bepalend. Daarin zit volgens mij de kracht.

Dit alles maakt het tot wat het is: een geweldig leuke uitdaging om kuurreizen te begeleiden voor de gasten van Reumakuur Reizen.
Jullie waardering voor mijn werkwijze doet me goed en geeft me de energie om mooie kuurreizen te blijven organiseren. Samen met KMR ben ik alweer hard aan het werk om de reizen te optimaliseren. Ons doel is om de komende jaren zoveel mogelijk kuurgasten te laten kuren via Reumakuur Reizen en KMR.

Roemenië en Bulgarije zijn aan het kuurprogramma toegevoegd.
En als leuke afsluiting: de prijzen van de kuurreizen zijn niet verhoogd voor het komend jaar!

Ik wens iedereen een pijnloos en kuurvol 2012. En als je enthousiast bent over Reumakuur Reizen: zegt het voort.

Namens Reuma Kuurreizen
Metin

Reumakuur ReizenMarlie en Marianne

Beste Metin,
Nadat wij besloten hadden om in 2011 met jouw reisbureau en de KMR te gaan kuren hadden wij nog enige twijfels omtrent de organisatie. Achteraf is het reuze goed bevallen. In de bus naar Altin Yunis werden wij door jou welkom geheten en het flesje water vonden wij een sympathiek gebaar. Wij waren erg verbaasd, dat er midden in de nacht eten en drinken klaar stond op de hotelkamers. ’s Morgens overviel ons het fantastische uitzicht op de jachthaven, de zee en de bergen. De schone lucht voelde heel aangenaam. Marina, Frans en Metin, jullie waren een goed team en jullie hebben goed voor ons gezorgd. Ook met het ongemak van Marlie stonden jullie voor ons klaar! De behandelingen waren anders dan wij gewend waren. Zoals wij in Turkije gemasseerd werden, van kop tot teen, hadden wij nog nergens meegemaakt. De volledige modderpakkingen waren prima; het thermaalwater is bijzonder effectief. Het enige, dat wij misten was een fysiotherapeut. De kuur is zo goed bevallen, dat wij van plan zijn om het volgend najaar weer met jou mee te gaan. Reserveer maar vast een plekje.

Metin, bedankt van Marlie en Marianne

Reumakuur ReizenJoke Tolsma

Hallo Metin, Ik ben je heel erg dankbaar voor de goede zorgen die je hebt geleverd tijdens mijn kuur in Altin Yunus in Cesme. Je was er al toen we, Tonny, Maya en ik middernacht aankwamen en ontdekten dat Bakhus helemaal niets voor ons had geregeld. Door jouw toedoen is het een fijne kuur geworden en in het vervolg zal ik via reuma kuurreizen boeken.
Nogmaals heel hartelijk bedankt. Joke.

Reumakuur ReizenDaphne Aernaudts

Ben net terug van een week Altin Yunus in Turkije. Ik was er met mijn vader om mijn moeder op te zoeken die daar elk half jaar heen gaat om te kuren voor haar Reuma.

Het zag er allemaal supergoed verzorgd uit en Metin heeft alles goed tot in de puntjes geregeld. Fijn om te zien waar mijn moeder elke keer heen gaat en te zien dat zij het zo naar haar zin heeft daar. Wat het met haar doet, zo goed. Name door de goede organisatie van Metin! Helemaal top!! Fantastisch!!

Groetjes Daphne

Reumakuur ReizenI. van den Hoeven

Lieve Metin,

Deze keer in oktober even een “oplaadweek”, maar oh wat fijn weer! Wederom super geregeld van ontvangst, verblijf, behandelingen, mensen, slotfeest (en met de voetjes van de vloer, prima fysiotherapie…) tot vertrek en dan ook nog op zo korte termijn. Dankbaar dat ik via de goede referenties in dit gastenboek bij jouw organisatie terecht gekomen ben!

Ik zeg… in mei 2012 kom ik voor 3 weken en voor jou wens ik nu het grote genieten en ontspannen

Yürekten teşekkürler!

Güle güle, Inez van den Hoeven

Reumakuur ReizenArnold

Cesme september 2011
Heb in september 3 weken mogen kuren in het Altin Yunis Hotel in Cesme Turkeije. Ik kuur al 20 jaar maar dit jaar was het een goede/fijne combi van kuur en ontspanning. De kuren, massages, eten en het hotel zijn top. Metin mag dan kuur-operator zijn maar bovenal is hij een gastheer die goed voor zijn mensen zorgt. Metin bedankt.

Groet,
Arnold

Reumakuur ReizenTruus en Wil

Lieve Metin.
Ook wij willen jou een bedankje geven,voor de ontzettende fijne kuurweken in Altin Yunus,waar we net 3wkn van terug zijn.Dit was de 2e keer dat we met jou meegingen,we gaan nooit meer zonder jou naar Turkeij,want jij bent in een woord Geweldig.Het begint al met de 10 kilo extra bagage wat we mee mogen nemen,de hulp met onze koffers op vliegvelg Izmir,heel erg fijn.
Weer een verrassing dit jaar, 2 golfwagens voor ons naar het strand, busje,en restaurant beneden te brengen,was ook nog erg gezellig…..en voor iedereen een schoonheidsbehandeling wat wil een mens nog meer.en dat allemaal gratis!!!!!! Echt Metin je verdiend veel meer dan alleen maar bedankjes. Hoe jij andere mensen die niet in onze groep zaten ook helpt met uitstapjes,uiteten,taxi, ticket verlengen etc etc.
Met mij mee naar het ziekenhuis,je was bezorgd over mij,dat ik uit de zon bleef,niets is jou te veel,dank je wel dank je wel.We hadden een hele gezellige groep,hebben veel kunnen lachen en dat deed jou zo goed,.we zagen aan jou oogjes dat je genoot.Dit is mijn groep…….ja Metin dat verdien je ook……Je bent voor ons een grote vriend geworden.Tot Juli en tot sept.
Lieve Groeten van Wil en Truus.

Reumakuur ReizenI. van Brummelen

Wat een fantastische kuur. Geen vraag was Metin teveel en omdat we altijd met een andere organisatie gingen kuren, hadden we er vooraf nog al wat. Achteraf compleet niet nodig geweest, want het was vanaf de reis, het helpen met koffers, de aankomst, het hotel, het verblijf, de kuur en behandelingen zelf natuurlijk (wat een impact heeft thermaal water!), de mensen, het goede eten tot en met een heerlijk verblijf in Altin Yunus fantastisch geregeld! Dat met de extra’s en als kers op de taart ook nog eens een heerlijke groep wensen… wat wil je nog meer!

Metin, veel succes met de verdere kuurreizen en ik hoop je zeker weer te zien!

Warme groet, Inez

Reumakuur ReizenI. van Brummelen

Groep mensen uiteraard! 😉

Reumakuur ReizenArmand

Metin,

Ik wil je bedanken voor al je goede steun en hulp!
Ik heb een super tijd gehad. Een heerlijke kuur, alles perfect geregeld.
Super, hoe jij voor de mensen klaarstaat! Geen ding is je teveel.
Ik heb hele leuke mensen ontmoet, heel gezellig.

Metin, ga zo door.

Thanks!!

Armand

Reumakuur ReizenMarianne van den Heuvel

Ben net terug van een een kuurreis in Cesme onder de bezielende begeleiding van Metin Yildiz.
Het was een heerlijke kuur. Goede behandelingen, fantastische verzorging, heerlijk eten, schitterend weer en zeer prettig gezelschap.
Maar belangrijk is te vermelden dat dankzij de uitstekende antennes van Metin, die op de een of andere steeds weer weet wat de kuurgasten nodig hebben is de verzorging compleet.
Terwijl hij dan ook nog steeds op zoek is naar de dingen die je misschien niet echt nodig hebt, maar die een kuur wel heel super maken.
Dank Metin. Waar dan ook, ik ben volgend jaar weer van de partij.

Reumakuur ReizenBert van den Berg

Beste Metin
Ben nu enkele weken terug van de kuurreis uit Turkije
Heel hartelijk bedankt voor de goede begeleiding tijdens de kuur in Hotel Kaya Balcova
Ik heb nog nooit meegemaakt dat de begeleiding zo goed was
De kuurreis heeft me goed gedaan
De behandelingen in Hotel Kaya waren zeer goed ,en het Hotel was super
Niets was je te veel.
Ik heb dat weleens anders meegemaakt bij een reisorganisatie uit Eindhoven
In September ga ik weer met je mee
Groet Bert

Reumakuur ReizenKees Rietbergen

Beste Metin,

4 weken geleden moesten we je node achterlaten in Izmir. Ik heb een enorm fijne kuur gehad ondanks de kookpot op de 26e. Nu 4 weken later kan ik vertellen, dat ik zoveel energie heb opgedaan, dat ik ‘s ochtends nog steeds relatief soepel ben en vandaag pas voor het eerst moet ervaren, dat mijn polsen weer pijn doen. Echter goed houdbaar. We hebben samen redelijk vaak kunnen kletsen, maar altijd weer tekort. Jij was er voor iedereen en niets was je te zwaar om voor zowel je eigen groep als voor de Bakhus-groep te regelen. Het medicijnincident en het incident met de aromatherapie heb je meer dan goed opgevat als leermomenten.

Ik hoop je in 2011 weer tegen te komen in Altin Yunus, het zal wel najaar worden, maar het is me (misschien wel te) goed bevallen.

Kees

Reumakuur ReizenAstrid

Afgelopen 2 weken ben ik in Altin Yunus geweest
Het was wel even wennen omdat ik een andere manier van kuren gewend ben
Hier hoefde ik helemaal niet zo hard te werken
en toch nu is het effect er wel
Mijn hoofd is leeg en mijn lijf voelt ontspannen
Hoop dat het lang zo mag blijven
Je hoort het van me Metin en natuurlijk
net als alle mensen die je geschreven hebben
hartelijk dank , het was tot in de kleinste details goed geregeld
groetje Astrid

Reumakuur ReizenCarla Roeg

Lieve Metin,
Sorry dat ik nu pas iets van me laat horen.
Ik wou je hartelijk bedanken,voor alles wat je voor mij hebt gedaan.
Het was allemaal geweldig geregeld,het Hotel,DeKuren,Je was overal om ons bij te staan.
Ook bij het inchecken op de luchthaven in Turkye,was het perfect geregeld.
Ik vond het jammer dat ik jou persoonlijk hiervoor niet kon bedanken,maar bij deze dan.
HEEL HEEL HARTELIJK BEDANKT.
Hoop dat ik er volgend jaar weer bij mag zijn
Lieve Groeten ook namens mijn Schoonzuster Hennie.
Carla Roeg.

Reumakuur ReizenP. van der Putten

Beste Metin,
Allereerst willen wij je bedanken voor een uitstekend georganiseerde kuurreis. Veel beter als met Bakhus.
Jouw hulp met eventuele problemen en de service van het waterhalen (samen met Frans), wisselen e.d. was voor ons een enorme uitkomst.
Voor Sue was het ook heel fijn dat zij naar het restaurant kon zonder trappen te hoeven lopen, via de personeelsgang.
Het met voorrang in kunnen cheqken was ook heel goed geregeld. Op schiphol stond de assistentie ook klaar.
Volgende keer gaan we zeker weer mee.
Nogmaals hartelijk dank, en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet

Peggy van der Putten en Sue Elzinga (je nachtmerrie van kamer 4071, haha!)

Reumakuur ReizenBert van den Berg

Hallo Metin.
Wil je nog bedanken dat je me geholpen hebt .
Toen ik gevallen was,en mijn been open lag.
Terwijl ik een gast van Bakhus reizen was.
Maar die hebben me niet geholpen.
De volgende keer dat ik weer ga kuren in Turkye ga ik zeker met je mee.
Dan weet ik teminste zeker dat ik goed geholpen word als het nodig is.

Reumakuur ReizenBerry

Ik ben net terug van een heerlijke kuurreis uit Cesme. Mijn verblijf in het hotel Altin Yunus was super verzorgt door Metin. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. De reis, het verblijf en de kuur waren van A tot Z verzorgt. Geen enkele moeite was teveel. Metin bedankt en tot een volgende keer.

Reumakuur ReizenJitske Lautenbach

Hoi Metin,

We zijn al weer 2 week thuis na een heerlijke kuurreis naar Altin Yunis in Turkije.
Wat hebben ze daar fantastische massages en het termaalbad was ook grandioos maar ook de modder en aroma therapie natuurlijk.
Dit is voor mij de beste kuur die ik tot nu toe heb gehad.
Voor mij is het dus ook als het betaalbaar blijft tot volgend jaar.
Bedankt Metin dat je werkelijk alles voor ons gedaan hebt.
Ik kan maar 1 nadeel bedenken je kon daar alles regelen alleen niet dat we het termaalbad en een masseur als souvenir mee naar huis kregen.

Metin bedankt Jitske

Reumakuur ReizenGerry

In oktober voor de 2e keer in Altin Yunus wezen kuren, het was weer heerlijk, Ik kuur nu 30 jaar, en dit Hotel met al zijn luxe is Super, de kuur doet me heel goed, en de 3 weken vlogen weer voorbij, Ik ben heel blij dat de KMR mij deze mogelijkheid heeft geboden. Dit is mijn perfecte kuuroord. Metin je bent geweldig! hoop nog lang te mogen en kunnen kuren in dit fijne hotel met zijn vriendelijke altijd behulpzame mensen.

Groetjes Gerry

Reumakuur ReizenMiny Zandbergen

Hoi Metin
We willenje alsnog bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan,het waqs super.
daardoor werd ons verblijf toch heel aangenaam,
ondanks alle pech die we hadden,heb jij ons opgevrolijkt.
Alle lof voor jou.
Hartelijk bedankt Metin

Reumakuur ReizenMiny Zandbergen

Hoi Metin
Wat hebben we een heerlijk verblijf gehad in Altin Yunus,mede namens jou.
Niets was je teveel om het ons naar de zin te maken,
Dit hebben we als zeer positief ervaren,Wij willen daarvoor ook heel hartelijk bedanken.
Het was echt heel super wat je voor ons hebt gedaan.
Metin ga zo door ,en je zult zeker veel klanten krijgen.
De hartelijke Groeten van Jan en Miny Zandbergen.

Reumakuur ReizenHenk en Ans

Hallo Metin,

Even een berichtje uit Amsterdam,
Na dat we een beetje zijn bijgekomen van het kuren en reizen willen
we toch even jou bedanken voor alles wat je deze drie weken voor
ons allen gedaan hebt.
We hadden al reeds verschijdene kuurreizen gemaakt ,maar zoals deze
reis verlopen is was echt perfect.
Het begon al op schiphol bij vertrek ondanks dat je er zelf niet bij was ,
was alles toch geregeld.
Bij aankomst in Izmir was jij aanwezig en begeleide ons zonder problemen
naar de bus.
In de bus onderweg naar Altin Yunus kregen wij al onze kamersleutelkaart en ook
had je voor iedereen water verzorgd en ook konden wij al geld wisselen
kortom alles was perfect in orde waardoor we bij aankomst in het hotel direct naar
onze kamer konden gaan waar na enige minuten later de bagage werd gebracht.
Verder stond je tijdens ons verblijf voor iedereen met raad en daad klaar waar je
kon helpen deed je dat.
Ook had je nog wel eens een verrassing voor ons.
Metin het was in een woord fantastisch,heel,heel hartelijk bedankt.

Veel liefs Ans en Henk

Reumakuur ReizenMarcel Bremer

ben net terug van mijn tweede kuureis dit jaar in Altin Yunus in Cesme in Turkije zoals gewoonlijk was het weer tot in de puntjes verzorgd niets was te veel om het ons naar de zin te maken .
Mede door door de niet aflatende oneindige zorg van de hr Metin Yildizniets was deze man te veel hoe wel hij soms zelf helemaal krom liep .
Het waren heerlijke perfecte weken met goede zorg van het begin tot op het eind bij het vertrek .
Heel succes met reuma kuurreizen iets negatiefs zal het niet weten , mischien dat de hr Yildiz ook iets meer aan zich zelf moet denken , anders houd hij het niet lang vol .
Hoop dat het ook voor de kleine beurs betaalbaar blijft zo ja dan ben ik zeker in sept weer van de partij meer zit er helaas niet voor me , maar kan hier een heel jaar op teren uit de kunst

Reumakuur ReizenMarja

Ben gisteren terug gekomen van een geweldige Kuurreis naar Turkije in Hotel Altin Yunus in Cesme,het is de derde kuur die ik doe, waarvan 2 met Reuma Kuurreizen van Metin Yildiz
Wat deze man allemaal doet om het de patienten zo prettig mogelijk te maken is onwaarschijnlijk.
We waren met een groep van ongeveer 40 personen en ik kan wel zeggen dat alles super goed geregeld was,dat heb ik de 1ste keer wel anders meegemaakt met Bakhusreizen.
Heb al tegen Metin gezegd, dat ik in Mei hopelijk weer van de Kuur mag genieten.
Heel veel succes met je bedrijf (maar dat kan bijna niet anders).

Groet Marja